Salon de tatuaje din Chisinau. Tatuaje femei si barbati, microblanding, tatuarea buzelor, tatuarea sprincenilor la cea mai inalta calitate.
După cum sunt extrem de sigură că ştii deja, când vine vorba de tatuaje femine, acestea de pe gât, pe spate, pe coloană, sus, sunt unele dintre cele mai căutate, cele mai apreciate având în vedere că sunt extrem de clasice, de unice şi elegante.

Şi unde mai pui că sunt şi la modă?

Haideţi să vedem împreună care sunt cele mai cunoscute tatuaje feminine de pe gât; poate în acest mod îţi vei găsi inspirarea.

Floare de lotus

În simbolismul buddist lotusul simbolizează puritatea corpului, vorbirea şi mintea care sunt amândouă înrădăcinate asemeni pământului, mai ales cu florile care înfloresc din acesta şi se ataşează asemeni dorinţei în sufletul omului.

Luna

Acest însemn face parte din categoria tatuaje feminine din cauză că luna este devotată anumitor calităţi iluminate dar această mai poate fi văzută şi dintr-o perspectivă filozofică/metafizică.

Cruce neagră

Tatuajele ce reprezintă o cruce sunt cât se poate de populare- bine, mai ales în ultimii 2-3 ani şi sunt puse pe pielea femeilor, şi nu numai, din întreaga lume.

Chiar dacă cea mai evidentă simbolistică o ştim deja- şi anume, spiritualitate, religie, credinţă, sunt şi alte câteva înţelesuri perfecte pentru fiecare persoană în parte.

Elefant

Aceste tipuri de tatuaje ar putea simboliza, că şi mai sus, extraordinar de multe lucruri diferite.

General vorbind acum, un elefant semnifică prosperitate şi bineînţeles, noroc. Din cauza rolului în natură, simbolizează şi putere, forţă, demnitate şi longevitate.

Tatuajele florale

O floare care este asociată cu puritatea, cunoştinţă, înţelepciunea, trezirea spirituală şi luminarea dar şi maturizarea asemeni ei, din pământ, este o alegere deosebită pentru fiecare femeie, indiferent de suprafaţa aleasă, nu numai de gât, de spate.

Fundiţă neagră din dantelă

De-a lungul timpului, foarte multe doamne şi domnişoare au purtat funde pe haine şi în păr ca şi semn al feminităţii absolute. Deci, este cât se poate de logic să faci o astfel de alegere când vine vorba de “decorarea” corpului tău. O fundă simbolizează: feminitate, prezentarea ca şi cadou, renaştere, putere, iubire, frumuseţe, uniune.

Fundiţele şi nodurile sunt simboluri antice ale puterii, uniunii dintre două persoane şi a loialităţii.