Taw Anastasya Tattoo Viking

Tattoo Viking și ce simbolizau ele?

Popoarele care locuiau în Europa de Nord au marcat trupurile lor cu simboluri, accentuând astfel diferitele calități ale războinicilor (forță, dexteritate, curaj). Acești oameni au călătorit foarte mult, stabilind relații comerciale cu alte țări. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că una dintre cele mai populare teme de tatuaje Viking sunt nave: Normanii sunt amintiți în istorie pentru vitejie și militanță. Depășind oceanele și mările, au ajuns pe țărmurile Islandei, Groenlandei și Americii de Nord.

Ce mesaj purtau tatuajele Scandinavilor?


Este dificil să transmiți cu precizie semnificația desenelor pe care nordicele le-au reprezentat pe corpurile lor. Cu toate acestea, semnificația generală a tatuajelor Viking poate fi încă definită: aceste tatuaje subliniază calitățile umane precum curajul.

Printre cele mai populare tatuaje:

1) desene ale navelor care sugerează dragostea normanilor de a explora pământuri necontenite;

2) imagini ale războinicilor puternici în armuri cu axe și săbii, subliniind valorul și curajul scandinavilor;

3) desene ale Valkyrie, ridicând războinicii căzuți de pe câmpul de luptă și trimițându-i la Valhalla.

În tatuajele Viking adesea forme geometrice și simboluri. Cele mai obișnuite dintre ele sunt  cruci, triunghiuri, tridente, precum și diferite ornamente, datorită cărora desenele dobândesc integritate și exhaustivitate.

Unde se băteau tatuajele Scandinavilor

Una dintre cele mai comune variante ale unui tatuaj scandinav modern este portretul unui Viking pe umăr. Ca regulă, un războinic este reprezentat cu o armă (sabie, topor), uneori în armură sau o cască pe cap. Desenul în sine poate fi completat de o husă, un contur, etc.

Tatuajele Viking sunt compoziții interesante, astfel încât locurile pentru aplicarea lor sunt cel mai adesea umerii, spatele și stomacul. Imaginile sunt mari și mari, uneori netriviali. Astfel de tatuaje sunt potrivite în primul rând pentru bărbații care doresc să sublinieze o voință puternică și curaj.

Vizionați toate lucrările noastre în instagram pe Tattoo Anastasya Wday.

Contacteazăne pentru a afla mai multa informație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.