Tatuajele pentru poporul japonez era o cultura aparte de celelante popoare,tatuajul pentru japonezi avea o semnificatie mare.Istoria Tatuajelor.
Astazi ne-am propus să-ți aducem in atenție istoria tatuajelor japoneze din cele mai vechi timpuri pînă în prezent.

Prima înregistrare scrisă despre tatuajele japoneze a fost descoperită în momentul în care a început redactarea istoriei dinastiei chineze. Potrivit textelor, „tinerii și bătranii japonezi, își acopereau fețele si corpurile cu tatuaje (desene)”. Tatuajele japoneze sunt menționate si in alte scrieri chinezești, dar aproape întotdeauna în context negativ. Chinezii considerau tatuajele ca fiind un semn al barbarismului si folosit doar ca forma de pedeapsa.

Tatuajele tradiționale japoneze difera de cele occidentale, acestea fiind de fapt un singur desen imens care acopera spatele și se intinde pe maini, picioare si piept. Acest tip de tatuaj implică mult timp, dăruire si energie emotionala.

Desenele japoneze de tatuaj sunt atrăgătoare, deoarece sunt atât deschise cât și clandestine în același timp. Tatuajele japoneze oferă imagini și scene care pot fi înțelese cu priviri scrutinice, dar în același timp, susținută de bogata cultură și istorie japoneză, există aluzii care nu sunt cunoscute. Tatuajele japoneze sunt aproape deloc mici sau inconspicuoase. Ele sunt, în general, întotdeauna mari, acoperind întregul tău corp și cu siguranță întotdeauna colorate și vibrante.

japonez Sword cu un design de tatuaje sarpe pentru fete

Sabia japoneză ar trebui să fie una dintre cele mai bune tipuri din lume. Războinicii japonezi antic au fost bine cunoscuți pentru abilitățile lor de a se ocupa de sabie. Tatuajele japoneze ale săbilor reprezintă puterea, autoritatea și chiar patrimoniul cultural al oamenilor. Purtarea tatuajului sabiei japoneze pe șarpe va arăta sensul mândriei, renașterii, apărării și fertilității. Aceasta înseamnă că lupta individuală în viață și luptă o depășesc. Acest tatuaj simplu japonez arată, de asemenea, uimitor cu sculpturile și inscripțiile sale.